Beschikbaarheid en tarieven

Check onze beschikbaarheid en tarieven (hieronder) en stuur ons een berichtje met jouw aanvraag!

Beschikbaar
Geboekt
Op aanvraag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tarieven

Domaine de Palanchou wordt het hele jaar verhuurd. Ieder seizoen biedt een andere belevenis. Van loom aan het zwembad in de zomer, tot gezellig bij de houtkachel in oktober. Het huis wordt verhuurd per week, met als aankomst-of vertrekdag op zondag. Wil je een afwijkend aantal dagen? Overleg het even en we zullen ons best doen om dit mogelijk te maken,

Het hoofdhuis heeft 3 slaapkamers en de Gîte voor is voor 2 personen (eventueel met een klein kindje).

De Gîte kan worden bijgehuurd, informeer hiernaar. Het hoofdhuis en de Gîte worden nooit tegelijk aan twee verschillende reisgezelschappen verhuurd.

Tarieven 2024 (aankomst-of vertrekdag op zondag)

Laag: april, mei, oktober: €1495,- per week

Midden: juni, september en schoolvakanties (m.u.v. juli en augustus): €2175,- per week

Hoog: Juli en augustus: €2940,- per week

Toeristenbelasting (€ 1,20 per nacht per volwassene).

Ons domein heeft, naast een houtkachel in de keuken en woonkamer, in alle kamers centrale verwarming. Er zijn ventilatoren en een mobiele airco aanwezig. 

Inbegrepen

 • Eindschoonmaak
 • Gas, water en licht
 • Beddengoed, keukenlinnen, handdoeken en zwembad handdoeken.
 • Ledikant + beddengoed en kinderstoel.
 • Welkomstdrankje, koffie en thee
 • Keukenbenodigdheden (vuilniszakken, vaatwastabletten, handzeep, afwasmiddel en wasmiddel)
 • Ons Palanchou Magazine dat je voor vertrek ontvangt (om alvast in de stemming te komen!)
 • De hond als je die wilt meenemen
 

We willen Domaine de Palanchou graag goed schoonmaken voor jou en de volgende gasten. Daarom is het de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar en vragen we je om vóór 10.00 uur te vertrekken.

Voor wie geschikt?

Domaine de Palanchou is erg geschikt voor gezin(nen) met jonge kinderen, opa en oma kunnen bijvoorbeeld in de Gîte voor de nodige privacy! Maar het domein voorziet ook goed in vriendengroepen en familievakanties.

Voorwaarden

Aanvragen

Zodra je je aanvraag hebt verstuurd zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden. We vragen je dan om een aanbetaling van 25% als reserveringsbevestiging over te maken (binnen 2 weken). Het resterende huurbedrag, dient 6 weken voor aankomst te zijn voldaan.

We brengen €250 waarborgsom in rekening. Deze waarborgsom krijg je uiterlijk binnen 14 dagen na je verblijf terug indien je de woning netjes en volgens de checklist bij vertrek hebt achtergelaten.

Annuleringsvoorwaarden

Wil je je verblijf annuleren, dan vinden wij dit uiteraard erg jammer. Hier moeten wij kosten voor in rekening brengen omdat we de woning niet aan anderen hebben kunnen toezeggen.

 • annulering meer dan 3 maanden (84 dagen) voor aankomst: 25% van de reissom
 • annulering tussen de 2 en 3 maanden (84-56 dagen) voor aankomst: 50% van de reissom
 • annulering 2 maanden tot 1 maand (56-28 dagen) voor aankomst: 75% van de reissom
 • annulering bij 1 maand (28-0 dagen) voor aankomst: 100%

Een eventuele annulering dient telefonisch te worden gedaan op +31(6)11320371, je ontvangt hierna altijd een bevestiging per mail.

Overige voorwaarden

We zijn niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens zijn we niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen die zijn meegebracht door een gast. De gast vrijwaart Domaine de Palanchou gevestigd te Auradou tegen aanspraken van gasten terzake. Gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen die tot beschadiging of verlies van goederen en/of letsel van derden leiden. Op al onze reserveringen zijn ook de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, te vinden op de www.khn.nlwaar

Uit de Lot-et-Garonne komen de beroemde pruimen uit Agen. Het huis heeft ook nog een eeuwenoude oven waar de pruimen vroeger in werden gedroogd.

Waar is ons huis?

257 Chemin de Palanchou
47140 Auradou
Lot-et-Garonne
Frankrijk

+31(0)611320371 (NL&EN)